Fakta om

Fyrtårnet

Byparkens vuggestue

Vuggestuen er en – selvejende institution oprettet af børnehjælpsdagen. Vi er normeret til 30 børn i alderen 1/2 – 2 år. Børnene er fordelt på 3 stuer med 10 børn på hver stue, tilknyttet 3 voksne,  Krummestuen, Troldestuen og Myrestuen.

Vi er 9 fastansatte, incl. leder og køkkenleder, vi er overvejende uddannet personale, som har arbejdet sammen i mange år. Derudover har vi i perioder praktikanter fra seminariet, samt PAU studerende.

Vi har madordning, og får hver dag varm mad tilberedt af vores køkkenleder. Vi lægger vægt på sund kost, og har sølvmærke i økologi. Vi tager hensyn til muslimere, veganer, og allergikere.

Vi har en samarbejdsaftale med kommunen, og vi får henvist børn fra kommunens pladsanvisning.

Anne Grethe W. Hansen

Anne Grethe W. Hansen

Daglig leder

Telefon +45 6217 6860
Mobil: +45 5142 2175
Mail: info@byparkensvuggestue.dk

Nyhed om

Ørkildborgen

Byparkens vuggestue

1 november 2023 flytter vuggestuen lokation til et nybygget/renoveret børnehus beliggende ca. 1 km herfra på Hjortøvænge 40, og vi ændrer vores navn til ”Ørkildborgens børnehus”.

Vi bliver et integreret dagtilbud, hvor der udover 28 vuggestuepladser fordelt på 2 grupper også bliver oprettet 65 børnehavepladser fordelt på 3 grupper.

Ørkildborgen er smukt beliggende i helt fantastiske omgivelser op mod Ørkildkolonien og Rottefældeskoven. Udover 768 m2 bygning vil vi få 4000 m2 legeplads samt eget skovareal at boltre os på.

Der bliver lavet et nyt produktionskøkken så Anja vil fortsætte med at tilberede lækker mad til alle børn, og vi satser fortsat på sølvmærket i økologi. Vi får et stort dejligt motorikrum, fællesrum samt flere kreative værksteder. Det nuværende pædagogiske personale flytter med, og derudover skal vi byde nye medarbejdere velkommen.

Vores vision er at skabe et selvejende integreret dagtilbud med høj faglighed, stort nærvær og stærke kerneværdier, -værdier som beror på et anerkendende barnesyn, hvor relationens betydning og tid til det enkelte barn er grundlæggende.

Opskrivning til Ørkildborgens børnehus foregår igennem Svendborg kommunes pladsanvisning